Konstgräs för trädgård, stad och företag

Konstgräs i trädgården

Är det mer jobb med trädgården än njutning? Inte med konstgräs. Konstgräs är idealiskt för dig som har lite tid men som ändå gillar gröna ytor. Klippa, bespruta, vertikalskära, allt det är ett minne blott. Konstgräs ger intrycket av en perfekt vårdad gräsmatta,  oavsett årstid, och det är en lösning för skuggiga platser, takterrasser, utrymmet kring simbassänger osv. Kort sagt på alla platser där det är svårt eller omöjligt att få naturgräs att växa. Dessutom är konstgräsmattor tillverkade av barnvänliga material.

Konstgräs i staden

Många städer och kommuner ser fördelen med konstgräs för att skapa en vackrare stadsbild. Möjligheterna är oändliga: planteringar, parker, torg, gräs utmed vägar och spårvagnslinjer, trafikdelare, rondeller...  Med konstgräs får det offentliga rummet inte bara en permanent karaktär, det leder också till att underhållskostnaderna minskar avsevärt.  Konstgräs håller länge och är en långsiktig investering.

Konstgräs för företag

Konstgräs har flera konkreta fördelar jämfört med riktigt gräs. Konstgräs kan man anlägga var som helst, det kräver lite underhåll och det ser lika fräscht ut såväl sommar som vinter. Konstgräs passar både utomhus (parkeringsplatser, rabatter, platta tak, idrottsanläggningar för personalen, …) och inomhus (utställningslokaler, mässor, inredning, …).
Företag har ofta stränga miljönormer att ta hänsyn till. Konstgräs tillverkas av återvinningsbara, miljövänliga material. Eftersom man inte behöver vattna konstgräs sparar man dessutom in på vattnet.

Kontakta oss