artificialgrass.info:                                                               den bästa källan till information om konstgräs

Varför... ska jag välja konstgräs?

Konstgräs kräver lite underhåll, det är mycket tåligt och det påverkas inte av väder och vind. En pålitlig gräsmatta med oändliga användningsområden. Konstgräsmattor är alltid gröna, och förutom på idrottsanläggningar kan de också användas i trädgårdar och kommunala parker. På artificialgrass.info kan du läsa om alla fördelar med konstgräs.

Förutom konstgräs finns också armerat naturgräs. En idrottsgräsmatta som på ett unikt sätt kombinerar naturgräs med konstgräs. Det är ett finurligt och innovativt system som ger många fördelar… Mer.

Vad... är viktigt att känna till om konstgräs?

På vilket sätt skiljer sig underhåll av konstgräs från naturgräs? Kan jag anlägga konstgräs var som helst och hur lång tid tar det att lägga? Du har utan tvekan många praktiska frågor. På artificialgrass.info får du vägledning genom konstgräsvärlden. Dessutom finns information om allt vad innebär att beställa och sköta en konstgräsmatta.

Vem... kan jag vända mig till för ytterligare information om konstgräs?

På artificialgrass.info finns tydlig information om konstgräs. Om du har ytterligare frågor kan du läsa vår lista över vanliga frågor. Har du en specifik fråga om konstgräs, ett annorlunda konstgräsprojekt eller skulle du helst vilja träffa en konstgrässpecialist? Då kan du ta kontakt med hjälp av kontaktformuläret. Våra konstgräsexperter hjälper dig gärna.

Kontakta oss